Timanttipesulan joulutarjous: Asuntosijoittamisen valmennuspäivä erikoishintaan

Parhaisiin joululahjoihin ehdottomasti kuuluvat uudet taidot, sillä niillä voi kasvattaa muita tärkeitä pääomia. Joulun kunniaksi olemme neuvotelleet Timanttipesulan ystäville erikoishinnan
tammikuun asuntosijoitusvalmennukseen. Lukijana saat valmennuksesta 150 euron alennuksen, eli hinnaksi jää vain 247e, normaalihinta on 397e. Valmennuksessa saat hyvän starttipaketin asuntosijoittaksi, käytännön rahanarvoisia esimerkkejä ja taitoja, jotka voit heti laittaa käytäntöön ja aloittaa oman asuntosijoittaja-urasi sopivan kohteen löydyttyä. Voit myös ostaa valmennuksen lahjaksi ystävälle, perheenjäsenelle tai jälkikasvulle. Lunasta oma valmennuksesi tästä linkistä, koodisanalla TIMANTTI. Tarjous on voimassa vain 31.12.2017 asti.

Nähdään asuntosijoituspäivässä!

Lisätiedot ja tilaukset!

https://holvi.com/shop/Asuntopaiva/product/b716f7b8597f6ba52989b03df2b02928/

Tagged with: