Tee elämäsi tärkeä päätös – kutsu sijoittamisen alkeiskurssille 19.4.2018

Hyvä Timanttipesulan lukija, meillä on ilo kutsua sinut mukaan osake- ja rahastosijoittamisen kurssille, jonka olemme räätälöineet sopivaksi erityisesti aloittelijalle, tai sinulle, joka haluat pohtia, olisiko sijoittaminen sopiva harrastus myös sinulle. Kurssilla kouluttajina ovat Nina Nordlund, Tellu Uotila ja Unna Lehtipuu. Jos mietit, miten lähteä liikkeelle, mitä perustaitoja olisi hyvä olla ennenkuin tekee ensimmäisiä sijoituksia, on tämä kurssi sinulle sopiva. Se antaa valmiuksia ymmärtää keskeisiä termejä, laatia ensimmäinen sijoitussuunnitelma sekä roppakaupalla innostusta mukavassa seurassa. Olitpa nuori tai vanha, olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Lunasta oma lippusi (49e ) tilaisuuteen tästä linkistä: (Vinkki: Sopii myös lahjaksi nuorelle ja vastavalmistuneelle!)

https://holvi.com/shop/rahamania/product/6c373480bf67c7feb90defefed9e020e/

Tagged with: