KUTSU: Winetasting ja Indoren esittely 16.4. – tervetuloa

Hyvä Timanttipesulan ystävä, kerroimme jo aiemmin Timanttipesulan päivityksissä Intian Indoren hankkeesta, johon kutsumme sinua mukaan tukijaksi ja ystäväksi. Nyt kutsumme sinut mukaan jälleen kuulolle sekä Winestaten tarjoamaan viini-tastingiin Grand Marinaan Helsingin Katajanokalle 16.4. kello 18. Toivomme, että mahdollisimman moni teistä olisi mukana tarjoamassa talous- ja elämäntaitokoulutusta Intian slummeissa asuville naisille ja nuorille täysin vapaavalintaisella summalla. Raportoimme tuloksista FB-sivulla Elämäntaitoja Indoreen. (sekä suoraan sähköpostinsa lähettäneille lahjoittajille kts. ohje). Tilaisuus on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Tule siis kuulolle!

Tervetuloa mukaan huikeaan muutoksentekijöiden porukkaan. Tavataan 16.4!

yst. Unna & tiimi

Tagged with: