Timanttipesula

DSC_0912

Blogin kirjoittaja, Timanttipesulan pitäjä Unna Lehtipuu johtaa viestintää, jahtaa kulttuuriälyä, seuraa rahan liikkeitä pallon ympäri ja toimii sivutoimisesti varallisuusvalmentajana.

”Työtäni viestinnän, varainhankinnan ja merkitystalouden parissa tehnyt niin maailman rikkaimpien kuin absoluuttisesti köyhimpien kanssa. Blogissani keskityn erityisesti kolikon toiseen puoleen – mutta kumpaan?  Valkopesen suhdetta rahaan, aikaan ja talenttiin. Syynissä ovat kaikki lailliset pääomat.

Kirjoitan ja pyykkään yleensä lauantaisin – neljän lapsen äitinä ehdin pyörittää jopa kuusi koneellista.  Muuta pyykättävää on kertynyt niin viestintätoimiston vetäjänä, ulkomaan-, matkailu- ja taloustoimittajana, talkshow-juontajana,  johdon  valmentajana, tietokirjailijana, tarjoilijana Tukholmassa, tiskarina Ahvenanmaalla, satunnaisena mainosäänenä Indonesiassa ja maanviljelijänä Keski-Suomessa.

Sijoitusblogissani jahtaan neuvonantajieni kanssa vastausta siihen, miten raha, aika ja oma talentti (ne strategiset timantit, siis) kannattaa sijoittaa hyvinvoinnin ja vaurauden lisäämiseksi.  Luvassa linkoamista ja valkopesua. Kirjaudu mukaan blogin seuraajaksi.

Jos haluat tavoittaa minut suoraan, laita meiliä: unna.lehtipuu@framillafinland.fi

(Avaussivun kuva: Milka Alanen / KK)