KUTSU TIMANTTIPESULAN AFTER WORKIIN 22.9.2016

Hyvä Timanttipesula-blogin seuraaja & elämäsi paras sijoittaja!

Kiitos, että olet liittynyt blogin seuraan! Matka jatkuu. Timanttipesula on nyt laajennettuna versiona saamassa ympärilleen myös kirjan kannet, ja juhlistamme sitä AfterWork-miniseminaaarilla ja julkistamisella Ravintola Apollossa (Mannerheimintie 16) torstaina 22.9. kello 17-18. Tarjoilemme makupaloja kirjasta suullisessa muodossa sekä lasillisen kuohuvaa 100 ensimmäiselle tulijalle. Bloggari, pesulanpitäjä ja tietokirjailija Unna Lehtipuun lisäksi puheenvuoron saavat psykologi Ilona Rauhala (”Sijoita psykologiseen pääomaan”) sekä varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi (”Niskaote taloudesta”). Kirjan sivuilla on myös monen blogin seuraajan omia kokemuksia ja tarinoita.

Olisi hienoa nähdä sinut tilaisuudessa, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Tilaisuus on avoin kaikille, joten olet myös tervetullut kutsumaan ystäviä mukaan ja aloittamaan näin torstai-iltaa. Voit tulla paikan päälle suoraan, mutta olisi erityisen hienoa, jos ilmoittaudut, niin osaamme ennakoida osallistujamäärää. Ilmoita tulostasi meilitse info@klaani.com. Kiitos!

Nähdään Apollossa! Ole ajoissa paikalla.

PS. Kirjaudu myös Timanttipesulan Facebook-sivulle!

timanttipesula_Unna-Lehtipuu-fb-1