Harkitsetko sijoitusasunnon ostamista? – seuraa näitä signaaleja

Joka kahdeksas suomalainen omistaa jo sijoitusasunnon, ja yhä useampi sijoitusneitsyt harkitsee sukeltamista kuumeneville asuntomarkkinoille ensimmäistä kertaa. Mutta onko ilmassa jo vauhtisokeutta? Tähän teemaan pureudumme nyt.

Ennenkuin jatkat blogin lukemista, minulla on sinulle hyviä uutisia kerrottavavana: Timanttipesula aloitti viikko sitten yhteistyön MeNaiset-lehden kanssa, ja blogeja julkaistaan nyt verkkolehdessä Rikastamo-otsikon alla joka viikko. Lisäksi printtilehti julkaisee kolumneja torstaisin. Teemat pysyvät sinulle tuttuina, ja Timanttipesula-blogin tilaajana saat jatkossa linkit blogeihin suoraan omaan sähköpostiisi tätä kautta. Jatkossa pääset helposti lukemaan blogit klikkaamalla linkkiä. Tervetuloa mukaan näin laajenevaan lukijapiiriin!

Ja nyt takaisin teemaan, eli onko markkina jo liian kuuma sijoitusasunnon ostamiseen. Jatka blogiin tästä linkistä, ole hyvä:
https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/haaveiletko-ensimmaisesta-sijoitusasunnosta-nama-asiat-jokaisen-sijoittajaneitsyen

Rikastamon avautuessa MeNaiset jututti myös Unnaa hänen ”sijoittajamatkastaan”, voit lukea jutun tästä:
https://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/ihmiset/varallisuusvalmentaja-unna-lehtipuu-erityislapsen-syntyma-pakotti