Onko vatsavaivoista avautuminen korrektimpaa kuin rahasta puhuminen?

Vaikka lasikatto on monin paikoin naisilta ohentunut, sitä jykevämmin naisen ja vaurastumisen välissä seisoo rahakatto. Aivan liian usein nainen jättää vastuun talousasioista puolisolle, pankille tai pomolle. Lue, mitä naiset syiksi vastaavat tuoreesta blogistani, ja miten rahakaton voi rikkoa. Blogiin pääset suoraan tästä linkistä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/miksi-nainen-saa-avautua-vatsavaivoistaan-mutta-ei-rahasta-nainen-riko-rahakatto

Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä Framillassa, talousvalmentaja Varallisuusakatemiassa, tietokirjailija ja suurperheen äiti. Blogissa hän valkopesee ja linkoaa kaikkia laillisia ja laittomia pääomia, erityisesti rahaa, aikaa ja talenttia. Liity seuraan kirjautumalla blogin tilaajaksi, ja FB-ryhmään (Timanttipesula), johon päivitämme ajankohtaisia artikkeleita ja keskustelua sekä hyötytietoa tietoa niin sijoittamisesta kuin kiinnostavista tapahtumista.

P.S: Blogin lukijana saat sijoitusopas Timanttipesulan (Talentum Pro 2016) ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 € sis. veron, normaalihinta 39e). Lähetä tilauksesi sähköpostilla: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017″. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa kirjasta: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html