Uravalmentajan kuumat vinkit osaamisesi oikeaan hinnoitteluun

”Kuinka monen mielestä palkasta puhuminen on vaikeaa”, kysyy uravalmentaja. Melkein kaikki nostavat kätensä. Minustakin se on vaikeaa, edelleen. Nykyisin käyn neuvotteluja yrittäjänä oman itseni kanssa, ja huomaan siihenkin sisältyvän kainoutta ja hankalia tunteita. Palkasta neuvottelu vaatii psykologista pääomaa, tervettä ymmärrystä oman osaamisen, taidon ja potentian arvosta. Mitä vinkkejä uravalmentaja siihen antaa, jatka blogini lukemista tästä linkistä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/nain-valtat-aloittelijan-mokat-uravalmentajan-kuumat-vinkit-palkkaneuvotteluun

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä Framillassa, talousvalmentaja, tietokirjailija ja suurperheen äiti. Blogissa hän valkopesee ja linkoaa kaikkia laillisia ja laittomia pääomia, erityisesti rahaa, aikaa ja talenttia. Liity seuraan kirjautumalla blogin tilaajaksi, ja FB-ryhmään (Timanttipesula), johon päivitämme ajankohtaisia artikkeleita ja keskustelua sekä hyötytietoa tietoa niin sijoittamisesta kuin kiinnostavista tapahtumista. Blogeja julkaistaan viikottain myös MeNaiset-lehden verkkosivuilla, ja kolumni printtilehdessä joka toinen viikko. Timanttipesulan tilaajana saat ne suoraan omaan meiliisi.

P.S: JOULULAHJAVINKKI: Blogin lukijana saat sijoitusopas Timanttipesulan (Talentum Pro 2016) ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 € sis. veron, normaalihinta 39e). Lähetä tilauksesi sähköpostilla: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html