Hups, mitä tapahtuukaan kun alkaa sijoittamaan lapselle?

Pieni viesti 8-vuotiaalta pojaltani pysäytti hetkeksi taas miettimään lapselle sijoittamista. Lapsella on lyömätön etu verrattuna äitiinsä. Luvut lyövät ällikällä.
Jatka lukemista tästä linkistä:
https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/yli-20-000-eu-potti-parikymppisena-taman-takia-jo-yksivuotiaan-lapsen-puolesta

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä Framillassa, talousvalmentaja, tietokirjailija ja suurperheen äiti. Blogissa hän valkopesee ja linkoaa kaikkia laillisia ja laittomia pääomia, erityisesti rahaa, aikaa ja talenttia. Liity seuraan kirjautumalla blogin tilaajaksi, ja FB-ryhmään (Timanttipesula), johon päivitämme ajankohtaisia artikkeleita ja keskustelua sekä hyötytietoa tietoa niin sijoittamisesta kuin kiinnostavista tapahtumista. Blogeja julkaistaan viikottain myös MeNaiset-lehden verkkosivuilla, ja kolumni printtilehdessä joka toinen viikko. Timanttipesulan tilaajana saat ne suoraan omaan meiliisi.

P.S: JOULULAHJAVINKKI: Blogin lukijana saat sijoitusopas Timanttipesulan (Talentum Pro 2016) ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 € sis. veron, normaalihinta 39e). Lähetä tilauksesi sähköpostilla: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html