Laittaisitko lahjapakettiin käytetyn tavaran?

Mummon vanha vihkisormus, isoisän salkku, kummitädin Myrnakupit tai antiikkinen kynttilänjalka – näiden kaikkien lahja-arvo meidän on helppo ymmärtää. Mutta entä jos työkaveri paketoikin lahjaksi itselleen tarpeettomaksi jääneitä esineitä? Kokemuksen herättämät ajatukset yllättivät itsenikin:
Jatka blogin lukemista tästä linkistä:
https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/lahjapaketista-loytyi-kaytetty-tavara-ilahduitko-vai-petyitko

Ps. JOULULAHJAVINKKI: Kustantaja paketoi Timanttipesulan blogin lukijoille mahdollisuuden tilata sijoitusopas Timanttipesulan ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 € sis. veron, normaalihinta 39e). Itselle tai lahjaksi, ja joulupakettiin. Varmistaaksesi ystävähinta lähetä tilauksesi sähköpostilla suoraan Marjutille: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa kirjasta: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html