Joko treenasit antamisen lihasta? – vaikutukset yllättävät

Viime vuosina olen kahlannut läpi rahan valtavan määrän rahaan ja onnellisuuteen liittyvää kirjallisuutta ja tutkimusta, ja joka kerta tulokset yllättävät. Niillä on selvä yhteys, mutta vain oikein käytettynä ja annosteltuna. Radikaali antaminen on yksi parhaita terveyseliksiirejä, ja aihe sopinee pieneksi joulusaarnaksi meille kaikille, muistettavaksi joulukiireiden keskellä.
Jatka blogin lukemista tästä linkistä:
https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/kokeile-radikaalia-antamista-vapaaehtoistyota-tekevat-elavat-pidempaan-ja-ovat (Timanttipesula-sijoitusblogi yhteistyössä MeNaiset-lehden kanssa)

Ps. JOULULAHJAVINKKI: Kustantaja paketoi Timanttipesulan blogin lukijoille mahdollisuuden tilata sijoitusopas Timanttipesulan ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 €,sis. veron, normaalihinta 39e). Itselle tai lahjaksi. Varmistaaksesi ystävähinta lähetä tilauksesi sähköpostilla suoraan Marjutille: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa kirjasta: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html

PS. Kuvassa näkyvä puukoriste tarttui matkaan Etelä-Kiinasta, ja siihen on kirjattu sana ”onnellisuus”. Lukee ken osaa.