Outoja rakkauksia ja muita Airbnb-oppeja

Pakkasenpuremana yönä vakava, tumma kolmekymppinen mies saapui Espooseen bussilla, Albaniasta saakka. Seuraavana päivänä paikalle saapui nuori nainen Yhdysvalloista. Heidän tarinansa liitti yhteen yhteinen Airbnb-loma Espoossa, metsän laidalla sijaitsevassa yksiössä. Airbnb on erityinen sijoittamisen muoto, eikä siksi sovellu kaikille. Vuokratulon lisäksi se tuottaa parhaimmillaan myös muita pääomia, kirkkaimpana sosiaalista pääomaa. Jatka blogin lukemista tästä linkistä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/oudot-ensitreffit-airbnbssa-tahan-kaikkeen-vuokraajan-kannattaa-varautua

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä Framillassa, sivutoiminen talousvalmentaja, tietokirjailija ja suurperheen äiti. Blogissa hän valkopesee ja linkoaa kaikkia laillisia ja laittomia pääomia, erityisesti rahaa, aikaa ja talenttia. Liity seuraan kirjautumalla blogin tilaajaksi, ja FB-ryhmään (Timanttipesula), johon päivitämme ajankohtaisia artikkeleita ja keskustelua sekä hyötytietoa tietoa niin sijoittamisesta kuin kiinnostavista tapahtumista. Blogeja julkaistaan viikottain myös MeNaiset-lehden verkkosivuilla, ja kolumni printtilehdessä joka toinen viikko. Timanttipesulan tilaajana saat ne suoraan omaan meiliisi.

PS. Kuva on otettu tekstissä mainitun Georgen kirjahyllystä.