Mihin enää uskaltaa sijoittaa?

Takana on historiallisen pitkä nousukausi osakemarkkinoilla, Yhdysvalloissa parhaat viisi vuotta jopa 90 vuoteen. Jopa parhaat sijoitusgurut ovat nyt hyvin varovaisia sanomaan yhtään mitään siitä, mihin rahoja kannattaisi sijoittaa. Kysytäänpä asiantuntijalta toisinpäin, missä ne varmimmin menettää?

Jatka blogin lukemista tästä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/mihin-uskaltaa-sijoittaa-fiksu-ottaa-huomioon-seka-ilmastonmuutoksen-etta-trumpin

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä Framillassa, sivutoiminen talousvalmentaja, tietokirjailija ja suurperheen äiti. Blogissa hän valkopesee ja linkoaa kaikkia laillisia ja laittomia pääomia, erityisesti rahaa, aikaa ja talenttia. Liity seuraan kirjautumalla blogin tilaajaksi, ja FB-ryhmään (Timanttipesula), johon päivitämme ajankohtaisia artikkeleita ja keskustelua sekä hyötytietoa tietoa niin sijoittamisesta kuin kiinnostavista tapahtumista. Blogeja julkaistaan viikottain myös MeNaiset-lehden verkkosivuilla, ja kolumni printtilehdessä joka toinen viikko. Timanttipesulan tilaajana saat ne suoraan omaan meiliisi.