Vaurauden harha – omistaminen voi olla loukku

Suomessakin on viime aikoina alettu puhumaan köyhistä rikkaista sossun luukulla: ihmisistä, jotka elävät hulppeissa kivilinnoissa merinäköalalla, mutta jotka eivät selviä arjen laskuista tai yllättävistä sairaanhoitokuluista palkkatuloillaan. Talo ei ruoki asujaansa, eikä nurkkatiiltä voi nälkäänsä nakertaa. Onko omistaminen sinulle riski vai siunaus? Jatka blogin lukemista tästä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/elatko-sinakin-vaurauden-kuplassa-asuntosi-ei-ruoki-sinua

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintätoimistoyrittäjä, tietokirjailija ja talousvalmentaja Talouskoulu Pantterissa. Unnan kirja TImanttipesula (Talentum 2016) haastaa lukijan pohtimaan elämän tärkeimpien pääomien eli rahan, ajan ja talentin sijoittamista.

PS. Muistathan ilmoittautua osake- ja rahastosijoittamisen starttikurssille 19.4. Sopii aloittelijoille. Ota teini, kummilapsi, naapuri tai puoliso mukaan ja tehkää sijoittamisesta ja säästämisestä yhteinen harrastus. Kts tarkemmat tiedot Timanttipesulan edellisessä päivityksessä-.

PS. Timanttipesulaa myös Suplassa, Rikastamossa. supla.fi – Lataa ja kuuntele kiinnostavat vieraat ja teemat.