Törkeä vai reilu palkka – tämä tekijä ratkaisee tyytyväisyyden

”Tärkeä työ, törkeä palkka”, luki banderolleissa. Tällä viikolla lastentarhanopettajat vaativat parempaa palkkaa mielenosoituksessa. Seurasin kulkuetta jalkakäytävältä ja mielessäni minun oli helppo nyökyttää kyllä vaatimukselle. Olen itsekin ikuisesti kiitollinen päiväkodin henkilökunnalle, jotka ovat saatelleet neljää lastani elämään. Kun on kyse ison ammattiryhmän palkoista, jotka maksetaan niukkenevista verotuloista, onkin palkankorotukset paljon masssiviisempi ja vaikeampi kysymys. Reiluuden kokemus syntyy sekä numeroista mutta ennenkaikkea siitä, mihin lukujamme vertaamme. Jatka blogin lukemista tästä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/tyydyitko-tahtomattasi-liian-pieneen-palkkaan-silla-voi-olla-katastrofaaliset

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu on johtaa viestintätoimisto Framillaa, on sivutoiminen talousvalmentaja, Certified Business Coach ja sijoitusbloggari. Toisenlainen sijoitusopas Timanttipesula – sijoita elämäsi fiksusti ilmestyi Talentumin kustantamana syksyllä 2016. Blogin lukijana saat sen ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 €,sis. veron, normaalihinta 41 e). Itselle tai lahjaksi. Varmistaaksesi ystävähinta lähetä tilauksesi sähköpostilla suoraan Marjutille: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa kirjasta: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html

Timanttipesulan teemoja voit kuulla myös suplassa (supla.fi/rikastamo) ja lukea Me Naisten printtilehdestä sekä verkosta. (Rikastamo)