Useampi tonni tai mummon perintö tilillä, minne ne uskaltaisi sijoittaa?

Lototako vai ryhtyä sijoittamaan? Sijoittamisessa pärjää hyvin peruskoulun matematiikalla, mutta vaikeinta siinä on sen aloittaminen. Erityisen vaikeaa se on silloin, jos tilille onkin kertynyt isompi summa sijoitettavaksi vaikkapa asuntokaupoista, mummon perintö tai arpajaisvoitto raveista. Tällöin tärkeää on tietää oma tavoite – ja ennenkaikkea, kuinka pitkäksi aikaa rahat voi tallettaa. Jatka blogin lukemista tästä linkistä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/mummon-perinto-voitto-asuntokaupasta-tai-lottovoitto-nain-sijoitat-isomman-summan

Blogin kirjoittaja Unna Lehtipuu johtaa viestintätoimisto Framillaa, on sivutoiminen talousvalmentaja, Certified Business Coach ja sijoitusbloggari. Toisenlainen sijoitusopas Timanttipesula – sijoita elämäsi fiksusti ilmestyi Talentumin kustantamana syksyllä 2016. Blogin lukijana saat sen ystävähintaan -30% suoraan kustantajalta kotiisi (ystävän nettohinta 27,30 €,sis. veron, normaalihinta 41 e). Itselle tai lahjaksi. Varmistaaksesi ystävähinta lähetä tilauksesi sähköpostilla suoraan Marjutille: marjut.ylonen@almamedia.fi, koodiksi ”Sopimushinta/Unna2017. Muistathan laittaa mukaan myös täydellisen toimitus- ja laskutusosoitteesi. Hyviä lukuhetkiä! Lisätietoa kirjasta: https://shop.almatalent.fi/timanttipesula.html

Timanttipesulan teemoja voit kuulla myös suplassa (supla.fi/rikastamo) ja lukea Me Naisten printtilehdestä sekä verkosta. (Rikastamo)