Olisiko aika myydä kesämökki?

Kohta viimeisinkin kesäsuomalainen alkaa palailla kesäkätköstään työpaikalle. Se on hyvä hetki miettiä, mitä kesämökkeily oikeasti maksaa. Suomalaisilla on intohimoinen suhde omistamiseen – se on kuin suloinen, jopa pyhä pakkomielle. Siinä on myös omat riskinsä: Ylivarustelemme arkea kuin kroisokset.

Helsingin sanomien julkistamassa laskuri   (2.7.2018) antaa mahdollisuuden laskea, miten nopeasti mökkisi ”maksaisi itsensä takaisin”, jos esimerkiksi viettäisit mökillä 40 päivää vuodessa  – verrattuna vuokramökkiin. Leiki hetki ajatuksella.

Jatka blogin lukemista tästä:  https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/onko-mitaan-tolkkua-ostaa-kesamokkia-karut-luvut-yllattavat

Timanttipesulan pitäjä Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä, sijoitusbloggari, talousvalmentaja, nelinkertainen tietokirjailija ja suurperheen äiti. 

unna.lehtipuu@framillafinland.fi