KUTSU: Rikastamo-kirjan julkistamistilaisuus 3.10. sekä linkki kirja-arvontaan

Nyt se on kansissa! Timanttipesulan matka jatkuu, seuraavana on vuorossa käytännönläheinen rahataito-opas ”Rikastamo -elämäsi fiksuimmat rahapäätökset” (Otava 2018). Sen julkistamista juhlistamme keskiviikkona 3.10 Apollo Barissa kello 17-18 Afterwork henkisesti – olet sydämellisesti tervetullut. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, sadalle ensimmäiselle tulijalle tarjoamme lisäksi lasillisen kuohuvaa. Lavalla kolme puheenvuoroa ja paikalla mukavaa seuraa. Tule lasilliselle töiden jälkeen kanssamme! (FB -kutsun löydät päivämäärän 3.10 kohdalta: Rikastamo-kirjanjulkistaminen)

Arvon samalla 5 uunituoretta kirjaa, jotka toimitetaan suoraan voittajille. Osallistu arvontaan klikkaamalla näppärästi itsesi tästä linkistä sisään, ja kirjaamalla sähköpostiosoitteesi.

https://mailchi.mp/c90c7bd56471/rikastamo

Terveisin

Unna, pesulanpitäjäsi