Olisiko sinusta yrittäjäksi – nämä piirteet ennakoivat menestystä

Aika monella kutkuttaa työpöydän tai yöpöydän laatikossa ajatus omasta yrityksestä. Harvard Business Schoolin opettaja ja uravalmentaja Timothy Butler listaa kiinnostavasti ominaisuuksia, jotka korostuvat yrittäjähenkisissä ihmisissä – usein jo hyvinvarhain. Tunnistatko jotain itsestäsi? Jatka blogin lukemista tästä linkistä:

https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/olisiko-sinusta-yrittajaksi-nama-piirteet-ennakoivat-menestysta-yrittajana

Pesulanpitäjä Unna Lehtipuu on viestintäyrittäjä, tietokirjailija ja Talouskoulu Pantterin perustajaosakas. Timanttipesula ilmestyy toistaiseksi osana Rikastamon blogi-, kolumni- ja podcast-sarjaa (supla.fi/rikastamo). Liity seuraan kirjautumalla blogin seuraajaksi.

PS. Rikastamo ilmestyy kirjana syys-lokakuun vaihteessa. Arvomme 5 uunituoretta kirjaa, jotka toimitetaan suoraan voittajille. Osallistu arvontaan klikkaamalla näppärästi itsesi tästä alla olevasta linkistä. Olet sydämellisesti tervetullut myös kirjan julkistamistilaisuuteen 3.10. klo 17-18, Apolloon (Mannerheimintie 16, Hki).

https://mailchi.mp/c90c7bd56471/rikastamo

talouskoulupantteri.fi