Firettääkö sinuakin – miksi merkitys ei mahdu töihin?

Viime viikkoina lehdissä on ollut paljon juttuja firettäjistä, heistä, jotka tähtäävät nuorena eläkkeelle, taloudellisesti riippumattomiksi. Keskustelu saa koko ajan kummallisempia piirteitä. Mitä pohjimmiltaan toivot, jos haluat jääväsi jo nuorena eläkkeelle? Miksi merkityksen löytäminen työstä on yhä vaikeampaa. Sitä pohdin blogissani, jonka lukemista voit jatkaa tästä?
https://www.menaiset.fi/blogit/rikastamo/ala-tee-mukamuka-toita-tyon-kokeminen-merkitykselliseksi-ei-riipu-tyotehtavasta

Timanttipesula ilmestyy toistaikseksi osana Rikastamoa. Pesulanpitäjä ja kirjoittaja Unna Lehtipuu on viestintätoimiston pomo, neljän lapsen äiti, viiden tietokirjan tekijä, talousvalmentaja ja perustajaosakas Talouskoulu Pantterissa. Hänen tavoitteenaan on saada musta vyö elämän kaikkein tärkeimpien pääomien sijoittamisessa. Timanttipesulassa Unna pohtii, miten raha, aika ja osaaminen kannattaa fiksuimmin sijoittaa.

talouskoulupantteri.fi
FB: Talousklubi JA Timanttipesula

KUTSU LUKIJALLE
Nyt se on kansissa – Timanttipesulan käytännönläheinen pikkusisko ja rahaopas: ”Rikastamo -elämäsi fiksuimmat rahapäätökset”. Julkistamista juhlistamme keskiviikkona 3.10 Apollo Barissa kello 17-18 Afterwork henkisesti – tervetuloa. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin, sadalle ensimmäiselle tulijalle tarjoamme lisäksi lasillisen kuohuvaa. Lavalla kolme puheenvuoroa ja paikalla mukavaa seuraa. Tule lasilliselle töiden jälkeen kanssamme! (FB -kutsun löydät päivämäärän 3.10 kohdalta: Rikastamo-kirjanjulkistaminen)

Arvon samalla 5 uunituoretta kirjaa, jotka toimitetaan suoraan voittajille. Osallistu arvontaan klikkaamalla näppärästi itsesi tästä linkistä sisään, ja kirjaamalla sähköpostiosoitteesi.

https://mailchi.mp/c90c7bd56471/rikastamo